Own it
Het begint met eigenaarschap, de rest volgt

Veilig werken met oog voor een gezonde wereld

Coaching is luxe? Ik dacht het niet!

Ik herschrijf deze bladzijde met de kennis en ervaring die we al hebben. Vandaag worden we geconfronteerd met een crisis die de wereld in z'n greep lijkt te hebben. Het levert een surreëel beeld op. De natuur lijkt op te veren en de lucht wordt met de dag schoner. 

Binnen bedrijven worden net als in de rest van ons land de nodige maatregelen genomen om de gevolgen van de crisis te minimaliseren. We werken zoveel mogelijk thuis en houden op straat en in de winkel voldoende afstand. Het is mooi om te zien hoeveel creativiteit we samen hebben om dagelijks een bijdrage te leveren aan het verzachten van het lijden.

Welke keuzes maak jij nu? Ga je hamsteren, zodat je morgen voldoende in huis hebt? Laat je de paniek regeren en stuur je waardevolle mensen naar huis? Het zijn lastige kwesties en als je nog niet weet hoe je op een andere wijze met obstakels om kunt gaan, is het een deprimerende situatie.

De wereld laat zien dat het zo niet langer gaat en dat er nieuw leiderschap nodig is, op ieder niveau. De wereld vraagt ook om verantwoord gedrag t.a.v. bijvoorbeeld overmatig woon-werkverkeer. Thuiswerken zal steeds meer de norm worden. Hoe vind je nu de weg door het bos van obstakels? En durf je nu wel te investeren in een coachtraject, nu de economie roept om te bezuinigen? 

Ik zeg dat je vooral zwemles moet nemen als je weet dat het hoogwater wordt.

Wil je een beetje meer weten over het HOE en WAT? Online kunnen we uitstekend kennismaken en een vrijblijvende presentatie geven over de mogelijkheden.

Bel of mail direct naar:

Mail: henk@bloomadvies.com     Mob: 06 46 60 24 07