Own it
Het begint met eigenaarschap, de rest volgt

                             Over Bloom Advies


Bloom staat voor bloeien en alles wat tot echte bloei komt laat zien wat er in de kiem al aanwezig was. Bij mensen is het niet anders. Van nature bezitten we een nagenoeg onbeperkt potentieel en zijn we in staat om onze dromen te verwezenlijken. Wat maakt dan dat het ons vaak nog niet lukt? 

Stel je eens voor dat jouw realiteit zich volledig in jouw binnenwereld afspeelt. Het is toch immers zo dat alles wat je ziet, voelt, hoort, proeft en ruikt, via jouw zintuigen binnenkomen om vervolgens door jouw hersenen vertaald te worden in beelden, smaken, geuren, geluiden enzovoort. Alles speelt zich af in jou. Met andere woorden en heel kort gezegd, je denkt jouw wereld, jouw realiteit. En als dat zo is, hoe zou het dan zijn als je steeds meer regie neemt over jouw denken en daarmee jouw wereld en realiteit creëert?

De wetenschap heeft al aangetoond dat anders denken tot andere neurale netwerken leidt en dat dit vervolgens leidt tot anders doen. Voor mij is dit de basis waarop onze methodiek is gebouwd. Wil je anders doen? Dan heb je anders te denken. 
Iets over mijzelf:  Ik ben geboren in een liefdevol onderwijzersgezin en door het lot en de liefde beland in de autobranche. Eerst als verkoper en verkoopleider om door te groeien naar het zelfstandige dealerschap van Volkswagen en Audi. In deze periode ontwikkelde ik mijn passie om mensen steeds meer in de ontwikkel-stand te zetten. Hierdoor ontstond er ruimte voor de overname van een tankstation en het investeren van een kettingwasstraat. Ruim 10 jaar geleden heb ik "gekozen" voor een totaal nieuwe wending in mijn leven en zet ik mij iedere dag in om collega ondernemers de noodzakelijke stappen te laten zetten die hen nog meer in beweging zetten in de richting van de gedroomde doelen.

 

 https://www.henkwierda.blogspot.com